Pobūviai

divider1
Mes organizuojame įvairaus tipo pobūvius

Artėja Jums svarbi šventė ir norite, kad ji būtų įsimintina ir paliktų tik malonius prisiminimus? Patikėkite tai mums! Rengiame įvairius pobūvius – krikštynas, jubiliejus, vestuves, gimtadienius, darbo šventes. Priklausomai nuo numatomo svečių kiekio, galima rinktis iš trijų jaukių salių. Klientams pateikiame pavyzdinį šventės meniu, kurį pagal individualius pageidavimus esame pasiruošę koreguoti. Nenuvilsime net išrankiausių šventės dalyvių!

Meniu 20 asmenų
I variantas

Pavadinimas / Porcijos

Silkė su obuoliais 5 porc.
Silkė kaimiška 5 porc.
Karpis farširuotas 10 porc.
Jūros lydeka alaus tešloje 7 porc.
Baklažanų suktinukai 10 vnt.
Spring rolsai 5 porc.
Mėsos asorti 10 porc.
Liežuvio užpiltinės 10 vnt.
Vištienos paštetas su konjaku 6 porc.
Baltos salotos 10 porc.
Salierų stiebų su vištiena salotos 10 porc.
Graikiškos salotos 6 porc.
Daržovių asorti (pomidorai, agurkai, paprika, alyvuogės) 8 porc.
Vištiena su garstyčių padažu 20 porc.
Garnyras pasirinktinai 20 porc.
Duona, batonai 20 porc.
“Jogurtinis” tortas 2 kg.
Šalta erškėtrožių arbata 20 ltr.
Vanduo su citrina 10 ltr.
Kava 10 porc.
Arbata 10 porc.
Alkoholiniai gėrimai pasirinktinai 2 vnt.

Kaina asmeniui 25,00 €

Meniu 20 asmenų
II variantas

Pavadinimas / Porcijos

Silkė su grybais 5 porc.
Silkė su dž slyvomis ir riešutais 5 porc.
Karpis farširuotas 10 porc.
Jūros lydeka alaus tešloje 8 porc.
Cukinijų arba baklažanų suktinukai 12 vnt.
Daržovių vyniotinis 8 porc.
Mėsos asorti 10 porc.
Liežuvio sluoksniuotis 10 porc.
Vištienos paštetas su konjaku 6 porc.
„Ežiukai“ (su alyvuogėmis) 2 porc.
Naminės salotos 10 porc.
Mango su vištiena salotos 10 porc.
Liežuvio salotos 10 porc.
Žaliosios salotos su kuskusu 6 porc.
Daržovių asorti 8 porc.
Vištienos „Kišenėlė“ 20 porc.
Garnyras pasirinktinai 20 porc.
Tortas “ Šventinis” 2 kg.
Vaisių asorti vaza 1 porc.
Kava 10 porc.
Arbata 10 porc.
Rūkytos kiaulių ausys 3 porc.
Sūrių asorti 4 porc.
Kepta duona su česnaku 7 porc.
Juodų serbentų gėrimas 20 ltr.
Vanduo su citrina 10 ltr.
Duona, batonai 20 porc.
Alkoholiniai gėrimai pasirinktinai 2 vnt.

Kaina asmeniui 30,00 €

Meniu 20 asmenų
III variantas

Pavadinimas / Porcijos

Silkė su pievagrybiais 5 porc.
Silkė su saldžiarūgščiu padažu 5 porc.
Karpis skaidriame marinate 10 porc.
Lašišos terinas su jūros dumbliais 8 porc.
Sūrio vyniotinis su lašiša 10 porc.
Baklažanų suktinukai 10 vnt.
Mėsos asorti 12 porc.
Liežuvio sluoksniuotis 10 porc.
Vištienos terinas morkų biskvite 8 porc.
Vištienos paštetas su konjaku 8 porc.
„Ežiukai“ (su alyvuogėmis) 2 porc.
Baltos salotos 10 porc.
Karališkos su krevetėmis salotos 12 porc.
Milano salotos 10 porc.
Graikiškos salotos 8 porc.
Marinuotų daržovių asorti 10 porc.
Kepsnys „Žibutė“ su sūrio padažu 20 porc.
Garnyras pasirinktinai 20 porc.
Tortas “Rafaelo” 2 kg.
Vaisių asorti vaza 1 porc.
Kava 10 porc.
Arbata 10 porc.
Įdarytos slyvos 3 porc.
Sūrių asorti 5 porc.
Kepta duona su sūriu 6 porc.
Juodų serbentų gėrimas 20 ltr.
Vanduo su citrina 10 ltr.
Duona, batonai 20 porc.
Alkoholiniai gėrimai pasirinktinai 2 vnt.

Kaina asmeniui 35,00 €

Meniu 20 asmenų
IV variantas

Pavadinimas / Porcijos

Silkė „Pataluose“ 6 vnt.
Silkė „Metropolis“ 6 vnt.
Įdarytas lašišinis upėtakis 16 porc.
Karpis skaidriame marinate 9 porc.
Mocarelos – parmos kąsniukas 12 vnt.
Kalakutienos paštetas su pistacijomis 8 porc.
Mėsos asorti 10 porc.
Liežuvio sluoksniuotis 10 porc.
Krevečių užpiltinės 12 porc.
Daržovių vyniotinis 8 porc.
Vištienos terinas su vasabio padažu 6 porc.
„Ežiukai“ (su alyvuogėmis) 3 porc.
Brokolių salotos 10 porc.
Karališkos su vištiena 10 porc.
Liežuvio salotos 10 porc.
Parmos kumpio salotos 8 porc.
Tuno salotos taurėse 10 porc.
Vištienos suktinis su dž. pomidorias 20 porc.
Garnyras pasirinktinai 20 porc.
“Karališkas” tortas 2 kg.
Creme briule 10 vnt.
“Macarons” 3 porc.
Vaisių asorti vaza 1 porc.
Kava 10 porc.
Arbata 10 porc.
Įdarytos slyvos 5 porc.
Sūrių asorti 4 porc.
Kepta duona su sūriu 6 vnt.
Lavašas su lašiša 15 ltr.
Juodų serbentų gėrimas 20 ltr.
Vanduo su citrina 10 porc.
Duona, batonai 20 porc.
Alkoholiniai gėrimai pasirinktinai 2 vnt.

Kaina asmeniui 40,00 €

dscf1288
dsc_78341
dsc_7846
10488917_889984527694797_1612570231_n

Maistas šventėms: kaip parengti valgiaraštį?

Švenčių organizavimas neretai pareikalauja tikrai nemažai pastangų, tad ieškoma galimybių, kurios leistų tam tikrus darbus atlikti greičiau ir paprasčiau. Maistas šventėms vis rečiau yra ruošiamas savarankiškai, nes tam prireikia tikrai nemažai laiko bei pastangų, taigi, palanku šiuos rūpesčius patikėti savo darbą išmanantiems specialistams, kurie užtikrins, kad šventės valgiaraštis pateisintų kiekvieno svečio poreikius. Jums tereikės iš anksto susitarti dėl šventės meniu, ir tuomet atsikratysite mažiausiai vienu rūpesčiu. Taigi, ką svarbu apgalvoti rengiant valgiaraštį?

Sužinokite tikslų svečių skaičių

Ruošdamiesi šventei pirmiausia sužinokite, kiek svečių joje dalyvaus. Įteikdami kvietimus galite paprašyti svečių, kad jie iki tam tikros datos praneštų apie savo dalyvavimą šventėje, ir tuomet galėsite numatyti, kiek šventės metu prireiks valgių ir gėrimų.

Pasirinkite tinkamą šventės salę

Kai žinosite, kiek svečių dalyvaus jūsų šventėje, galėsite nuspręsti, kokios šventės salės nuoma galėtų geriausiai pasiteisinti. Nemažai restoranų gali pasiūlyti ir didžiąsias sales, kurios pritaikytos nemažam svečių skaičiui, ir kuklaus dydžio sales, kuriose galima jaukiai paminėti gimtadienį ar kitą šventę.

Peržiūrėkite restoranų pasiūlymus

Maistas šventėms gali būti parenkamas individualiai, arba galite rinktis restoranų paruoštus valgiaraščius, kuriuose yra numatomi įvairūs paruošti valgiai. Neretais atvejais yra pateikiamas ne vienas valgiaraščio variantas, tad jūs galite pasirinkti tokį, kuris geriausiai atitiktų jūsų poreikius.

Susitarkite dėl užkandžių

Maistas šventėms gana dažnai susideda iš pagrindinių patiekalų ir šaltų užkandžių. Pastarieji  gali būti tikrai labai įvairūs – turėsite galimybę pasirinkti vieno kąsnio sumuštinukus ar kitus užkandžius, kurie būtų pritaikyti ir vegetarams, ir visavalgiams svečiams.

Nepamirškite proginio torto!

Proginis tortas – taip pat labai svarbus šventės akcentas, tad labai svarbu nepamiršti juo pasirūpinti. Tortai gali būti įvairių formų, puošti  įvairiais dekoratyviniais elementais, ir t.t. Kad ir koks būtų skanus šventės maistas, tortas visada gali maloniai nustebinti svečius.

Jei jums kiltų dvejonių, koks maistas šventėms galėtų būti geriausiu pasirinkimu, tiesiog susisiekite restorano internetinėje svetainėje nurodytais kontaktais, ir netrukus galėsite susitarti dėl šventės salės rezervacijos ir valgiaraščio sudarymo.