Artėja Jums svarbi šventė ir norite, kad ji būtų įsimintina ir paliktų tik malonius prisiminimus? Patikėkite tai mums! Rengiame įvairius pobūvius – krikštynas, jubiliejus, vestuves, gimtadienius, darbo šventes. Priklausomai nuo numatomo svečių kiekio, galima rinktis iš trijų jaukių salių. Klientams pateikiame pavyzdinį šventės meniu, kurį pagal individualius pageidavimus esame pasiruošę koreguoti. Nenuvilsime net išrankiausių šventės dalyvių!
Meniu 20 asmenų
I variantas
Silkė su pievagrybiais | 5 |
Silkė kaimiška | 5 |
Karpis farširuotas | 10 |
Jūros lydeka tešloje | 9 |
Cukinijų suktinukai su feta | 10 |
Mėsos asorti | 10 |
Liežuvio užpiltinės | 12 |
Vištienos paštetas su konjaku | 6 |
Vištienos terinas morkų biskvite | 6 |
Baltos salotos | 12 |
Salierų stiebų su vištiena salotos | 10 |
Graikiškos salotos | 7 |
Daržovių asorti (pomidorai, agurkai, paprika, alyvuogės) | 8 |
Vištienos kepsnys „Kišenėlė“ | 20 |
Duona, batonai | 20 |
Juodųjų serbentų gėrimas | 15 |
Vanduo su citrina | 10 |
Kava, arbata | 20 |
Vaisių asorti | 1 |
Tortas Jogurtinis | 2 kg |
Serviravimas, aptaranavimas | 20 |
Kaina asmeniui | 45,00 |
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų | |
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val. |
Meniu 20 asmenų
II variantas
Silkė su obuoliais | 5 |
Silkė su dž slyvomis ir riešutais | 5 |
Karpis farširuotas | 10 |
Jūros lydeka alaus tešloje | 8 |
Baklažanų suktinukai | 12 |
Spring rolsai | 5 |
Vištienos terinas morkų biskvite | 8 |
Mėsos asorti | 10 |
Liežuvio sluoksniuotis | 8 |
Vištienos paštetas su konjaku | 5 |
Naminės salotos | 12 |
Mango su vištiena salotos | 10 |
Liežuvio salotos | 10 |
Parmos kumpio salotos | 8 |
Daržovių asorti | 9 |
Kepsnys „Žibutė“ su sūrio padažu | 20 |
Tortas (Žalios arbatos, Karališkas ) | 2 kg |
Vaisių asorti vaza | 1 |
Kava | 20 |
Juodų serbentų gėrimas | 15 |
Vanduo su citrina | 10 |
Duona, batonai | 20 |
Serviravimas, aptaranavimas | 20 |
Kaina asmeniui | 50,00 |
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų | |
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val. | |
Meniu 20 asmenų
III variantas
Silkė su pievagrybiais | 5 |
Silkė su saldžiarūgščiu padažu | 5 |
Karpis skaidriame marinate | 10 |
Lašišos terinas su jūros dumbliais | 10 |
Sūrio vyniotinis su lašiša | 10 |
Špinatinis vyniotinis su lašiša | 8 |
Baklažanų suktinukai | 10 |
Mėsos asorti | 8 |
Liežuvio sluoksniuotis | 8 |
Vištienos terinas morkų biskvite | 6 |
Vištienos paštetas su konjaku | 6 |
Baltos salotos | 10 |
Karališkos su krevetėmis taurėse | 10 |
Milano salotos | 8 |
Graikiškos salotos | 6 |
Marinuotų daržovių asorti | 8 |
Sprandinės šmotas su baravykų padažu | 20 |
Tortas Karališkas | 2 |
Vaisių asorti vaza | 1 |
Kava | 20 |
Juodų serbentų gėrimas | 15 |
Vanduo su citrina | 10 |
Duona, batonai | 20 |
Serviravimas, aptaranavimas | 20 |
Kaina asmeniui | 55,00 |
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų | |
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val. |
Švenčių organizavimas neretai pareikalauja tikrai nemažai pastangų, tad ieškoma galimybių, kurios leistų tam tikrus darbus atlikti greičiau ir paprasčiau. Maistas šventėms vis rečiau yra ruošiamas savarankiškai, nes tam prireikia tikrai nemažai laiko bei pastangų, taigi, palanku šiuos rūpesčius patikėti savo darbą išmanantiems specialistams, kurie užtikrins, kad šventės valgiaraštis pateisintų kiekvieno svečio poreikius. Jums tereikės iš anksto susitarti dėl šventės meniu, ir tuomet atsikratysite mažiausiai vienu rūpesčiu. Taigi, ką svarbu apgalvoti rengiant valgiaraštį?
Ruošdamiesi šventei pirmiausia sužinokite, kiek svečių joje dalyvaus. Įteikdami kvietimus galite paprašyti svečių, kad jie iki tam tikros datos praneštų apie savo dalyvavimą šventėje, ir tuomet galėsite numatyti, kiek šventės metu prireiks valgių ir gėrimų.
Kai žinosite, kiek svečių dalyvaus jūsų šventėje, galėsite nuspręsti, kokios šventės salės nuoma galėtų geriausiai pasiteisinti. Nemažai restoranų gali pasiūlyti ir didžiąsias sales, kurios pritaikytos nemažam svečių skaičiui, ir kuklaus dydžio sales, kuriose galima jaukiai paminėti gimtadienį ar kitą šventę.
Maistas šventėms gali būti parenkamas individualiai, arba galite rinktis restoranų paruoštus valgiaraščius, kuriuose yra numatomi įvairūs paruošti valgiai. Neretais atvejais yra pateikiamas ne vienas valgiaraščio variantas, tad jūs galite pasirinkti tokį, kuris geriausiai atitiktų jūsų poreikius.
Maistas šventėms gana dažnai susideda iš pagrindinių patiekalų ir šaltų užkandžių. Pastarieji gali būti tikrai labai įvairūs – turėsite galimybę pasirinkti vieno kąsnio sumuštinukus ar kitus užkandžius, kurie būtų pritaikyti ir vegetarams, ir visavalgiams svečiams.
Proginis tortas – taip pat labai svarbus šventės akcentas, tad labai svarbu nepamiršti juo pasirūpinti. Tortai gali būti įvairių formų, puošti įvairiais dekoratyviniais elementais, ir t.t. Kad ir koks būtų skanus šventės maistas, tortas visada gali maloniai nustebinti svečius.
Jei jums kiltų dvejonių, koks maistas šventėms galėtų būti geriausiu pasirinkimu, tiesiog susisiekite restorano internetinėje svetainėje nurodytais kontaktais, ir netrukus galėsite susitarti dėl šventės salės rezervacijos ir valgiaraščio sudarymo.