Pobūviai

divider1
Mes organizuojame įvairaus tipo pobūvius

Artėja Jums svarbi šventė ir norite, kad ji būtų įsimintina ir paliktų tik malonius prisiminimus? Patikėkite tai mums! Rengiame įvairius pobūvius – krikštynas, jubiliejus, vestuves, gimtadienius, darbo šventes. Priklausomai nuo numatomo svečių kiekio, galima rinktis iš trijų jaukių salių. Klientams pateikiame pavyzdinį šventės meniu, kurį pagal individualius pageidavimus esame pasiruošę koreguoti. Nenuvilsime net išrankiausių šventės dalyvių!

Meniu 20 asmenų
I variantas

Pavadinimas / Porcijos
Silkė su pievagrybiais5
Silkė kaimiška5
Karpis farširuotas10
Jūros lydeka tešloje9
Cukinijų suktinukai su feta10
Mėsos asorti10
Liežuvio užpiltinės 12
Vištienos paštetas su konjaku6
Vištienos terinas morkų biskvite6
Baltos salotos12
Salierų stiebų su vištiena salotos10
Graikiškos salotos7
Daržovių asorti (pomidorai, agurkai, paprika, alyvuogės)8
Vištienos kepsnys „Kišenėlė“ 20
Duona, batonai20
Juodųjų serbentų gėrimas15
Vanduo su citrina10
Kava, arbata 20
Vaisių asorti1
Tortas Jogurtinis2 kg
Serviravimas, aptaranavimas 20
  
Kaina asmeniui 45,00
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų 
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val.  


Meniu 20 asmenų
II variantas

Pavadinimas / Porcijos
Silkė su obuoliais5
Silkė su dž slyvomis ir riešutais5
Karpis farširuotas 10
Jūros lydeka alaus tešloje8
Baklažanų suktinukai12
Spring rolsai5
Vištienos terinas morkų biskvite8
Mėsos asorti10
Liežuvio sluoksniuotis8
Vištienos paštetas su konjaku5
Naminės salotos12
Mango su vištiena salotos10
Liežuvio salotos 10
Parmos kumpio salotos8
Daržovių asorti 9
Kepsnys „Žibutė“ su sūrio padažu20
Tortas (Žalios arbatos, Karališkas )2 kg
Vaisių asorti vaza1
Kava20
Juodų serbentų gėrimas15
Vanduo su citrina10
Duona, batonai20
Serviravimas, aptaranavimas 20
  
Kaina asmeniui50,00
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų 
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val.  
  

 

Meniu 20 asmenų
III variantas

Pavadinimas / Porcijos
Silkė su pievagrybiais5
Silkė su saldžiarūgščiu padažu5
Karpis skaidriame marinate10
Lašišos terinas su jūros dumbliais10
Sūrio vyniotinis su lašiša10
Špinatinis vyniotinis su lašiša8
Baklažanų suktinukai10
Mėsos asorti8
Liežuvio sluoksniuotis8
Vištienos terinas morkų biskvite6
Vištienos paštetas su konjaku6
Baltos salotos10
Karališkos su krevetėmis taurėse10
Milano salotos8
Graikiškos salotos6
Marinuotų daržovių asorti8
Sprandinės šmotas su baravykų padažu20
Tortas Karališkas
Vaisių asorti vaza1
Kava20
Juodų serbentų gėrimas 15
Vanduo su citrina10
Duona, batonai20
Serviravimas, aptaranavimas 20
  
Kaina asmeniui55,00
Privaloma paimti 1 butelį alkoholinio gėrimo 10 asmenų 
Viršvaladžiai skaičiuojami nuo 22 val.  

 

dscf1288
dsc_78341
dsc_7846
10488917_889984527694797_1612570231_n

Maistas šventėms: kaip parengti valgiaraštį?

Švenčių organizavimas neretai pareikalauja tikrai nemažai pastangų, tad ieškoma galimybių, kurios leistų tam tikrus darbus atlikti greičiau ir paprasčiau. Maistas šventėms vis rečiau yra ruošiamas savarankiškai, nes tam prireikia tikrai nemažai laiko bei pastangų, taigi, palanku šiuos rūpesčius patikėti savo darbą išmanantiems specialistams, kurie užtikrins, kad šventės valgiaraštis pateisintų kiekvieno svečio poreikius. Jums tereikės iš anksto susitarti dėl šventės meniu, ir tuomet atsikratysite mažiausiai vienu rūpesčiu. Taigi, ką svarbu apgalvoti rengiant valgiaraštį?

Sužinokite tikslų svečių skaičių

Ruošdamiesi šventei pirmiausia sužinokite, kiek svečių joje dalyvaus. Įteikdami kvietimus galite paprašyti svečių, kad jie iki tam tikros datos praneštų apie savo dalyvavimą šventėje, ir tuomet galėsite numatyti, kiek šventės metu prireiks valgių ir gėrimų.

Pasirinkite tinkamą šventės salę

Kai žinosite, kiek svečių dalyvaus jūsų šventėje, galėsite nuspręsti, kokios šventės salės nuoma galėtų geriausiai pasiteisinti. Nemažai restoranų gali pasiūlyti ir didžiąsias sales, kurios pritaikytos nemažam svečių skaičiui, ir kuklaus dydžio sales, kuriose galima jaukiai paminėti gimtadienį ar kitą šventę.

Peržiūrėkite restoranų pasiūlymus

Maistas šventėms gali būti parenkamas individualiai, arba galite rinktis restoranų paruoštus valgiaraščius, kuriuose yra numatomi įvairūs paruošti valgiai. Neretais atvejais yra pateikiamas ne vienas valgiaraščio variantas, tad jūs galite pasirinkti tokį, kuris geriausiai atitiktų jūsų poreikius.

Susitarkite dėl užkandžių

Maistas šventėms gana dažnai susideda iš pagrindinių patiekalų ir šaltų užkandžių. Pastarieji  gali būti tikrai labai įvairūs – turėsite galimybę pasirinkti vieno kąsnio sumuštinukus ar kitus užkandžius, kurie būtų pritaikyti ir vegetarams, ir visavalgiams svečiams.

Nepamirškite proginio torto!

Proginis tortas – taip pat labai svarbus šventės akcentas, tad labai svarbu nepamiršti juo pasirūpinti. Tortai gali būti įvairių formų, puošti  įvairiais dekoratyviniais elementais, ir t.t. Kad ir koks būtų skanus šventės maistas, tortas visada gali maloniai nustebinti svečius.

Jei jums kiltų dvejonių, koks maistas šventėms galėtų būti geriausiu pasirinkimu, tiesiog susisiekite restorano internetinėje svetainėje nurodytais kontaktais, ir netrukus galėsite susitarti dėl šventės salės rezervacijos ir valgiaraščio sudarymo.